La Pedica

Beste klant,

Het is een moeilijk besluit maar ook La Pedica ia helaas genoodzaakt inzake de verontrustende ontwikkelingen van het Coronavirus haar werkzaamheden stil te leggen op dringend advies van o.a. onze branche- organisatie ProVoet, en de ketenzorg HONK.

Dit betekent concreet dat vanaf maandag 16 maart de praktijk sluit en alle afspraken komen te vervallen. Voor hoe lang is nog niet duidelijk maar in ieder geval tot 6 April a.s.

Met uitzondering van medisch noodzakelijke behandelingen van niet corona verdachte patiƫnten. Deze uitzondering moet ervoor zorgen dat de eerstelijns- en tweedelijnszorg niet onnodig wordt belast (huisartsen en ziekenhuizen).

Met medisch noodzakelijke behandelingen bedoelen wij instrumentele behandelingen bij: Sims 3 patiƫnten, in geval van risico op of doorgemaakte pre-ulcera, ulcera en bij risico op ingegroeide teennagels.

Indien u een van bovengenoemde klachten heeft kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk alle werkdagen tussen 12 uur en 14 uur op: 06 - 53 43 88 66.

Wij zijn actief bezig met het maken van een plan om iedereen zo snel mogelijk te helpen wanneer de omstandigheden dit weer toelaat. Dit houd in dat u dan door ons wordt gebeld voor een afspraak.

Gezondheid gaat boven alles.

Wij hopen op uw begrip

Blijf gezond! En hopelijk zien we elkaar snel weer.

Vriendelijke groet,

Thecla Hoogerhuis